Celine is te boeken voor lezingen en workshops over onderwerpen gerelateerd aan kunst, beeldende therapie, autisme, ervaringsgericht leren en praktijkgericht onderzoek.

 

Speelse en creatieve workshops

Tekenen en schilderen, passend bij je belangstelling en vaardigheden. Op groot  of klein formaat, op papier, doek, hout, gevonden voorwerpen, binnen, buiten, bij daglicht of bij kaarslicht, naar de waarneming in de natuur of vanuit vorm, kleur en beweging met een thema, of geabstraheerd.

Workshops kunnen op maat en in overleg gegeven worden. Een kinderpartijtje, een individuele schilderles, een groep vrienden, een  vereniging of organisatie, een team. Een workshop kan een uur duren, een dagdeel of een dag, afhankelijkheid van doel en werkvorm. Workshops kunnen op allerlei locaties gegeven worden. Bij uw werkgever, tijdens symposia of congressen, in een boomgaard, of op een andere plek in de buitenlucht, in een atelier of nog ergens anders. De prijs wordt in overleg bepaald.

Presentaties, trainingen en workshops voor beeldend therapeuten, supervisoren, (kunst-) leerkrachten en andere professionals

Met enige regelmaat geef ik presentaties en workshops tijdens trainingen, op opleidingen, symposia, etc. Presentaties en workshops hebben betrekking op: praktijkgericht onderzoek; beeldende therapie; autisme; (kunst-) onderwijs met leerlingen met specifiek gedrag; Er wordt doorgaans een combinatie aangeboden van theoretische uitleg afgewisseld met oefeningen/ ervaringsgericht werken / beeldend werken.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van beeldende expressie en autisme, waar ik in 2020 op ben gepromoveerd.

Training beeldende therapie en autisme

Beeldend therapeuten die de behandeling van hun cliënten met aan autisme gerelateerde problemen willen optimaliseren kunnen zich opgeven voor de training ‘Zelf in beeld’. Deze training houdt tevens een systematische behandel evaluatie in, over het behandelprogramma ‘Zelf in beeld’, dat voldoet aan criteria voor Practice Based Evidence. Dit programma duurt 15 weken. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten, voor, tijdens en na de behandeling. Wil je meer weten? Vul het contact formulier in.